HOUTOVEN PIZZERIA 786 HALAL

HOUTOVEN PIZZERIA 786 HALAL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 490 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Houtoven Pizzeria 786 Halal. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 2:12 Top Pasta en Top service, ik had per ongeluk gezet afhalen maar ik bedoelde bezorgen. Het is kosteloos bezorgd heel attent!!!
24 jun 2022 om 17:01 Heb een calzone besteld. Die leek niet op een calzone maar op een gepletterd half pizza. Rand was heel erg hard en smakeloos. Jammer genoeg kunnen we hier geen photos plaatsen zat niet goed en smakelijk uit!!!!
22 jun 2022 om 20:23 Top service
22 jun 2022 om 19:27 Hij was weer heerlijk. Heb helaas niet m'n frisdrank gekregen. Maar was zelf ook vergeten om erom te vragen.
19 jun 2022 om 23:11 Could have more mozzarella and the sauce could be more natural .
19 jun 2022 om 18:48 Weer een hele goede pizza van 786. Shoarma + veg was de perfecte combi van groenten en vlees . Aanrader
19 jun 2022 om 8:52 Altijd lekkere pizza!
19 jun 2022 om 1:30 Net toen we nerveus begonnen te worden ging de deurbel na ruim 65min dus ja kan ook zijn dat de bezorger meerdere adressen heeft Tja, pasta carbonara was lekker maar een keuze voor extra garnalen en had iets meer saus in gemogen dus al met al een 7.
14 jun 2022 om 21:52 Pasta pesto was niet lekker de pasta arabiata was oke
13 jun 2022 om 0:04 Pizza was niet heel warm wat ik niet zo erg vond. De toppings die vergeten zijn vond ik wel jammer. Had nog gebeld, maar geen gehoor.
10 jun 2022 om 17:39 The pizza was burned, they put a cold mushrooms and ham on top. The sauce was completely dry. It was terrible the food. The quality have been decreased the quality!
10 jun 2022 om 14:45 Heerlijk!